1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 3.
+36/20-510-1001

Általános szerződési feltételek

A weboldal üzemeltetője:  • V&T Globál Szolgáltató Kft.

  • 1158. Budapest Thököly út 23.

  • 25561399-2-42


Továbbiakban mint Üzemeltető!


Az étterem üzemeltetője:  • Vkusz Kft.

  • Budapest, 1039 Királyok útja 265-267

  • 25052310-2-41


Továbbiakban mint Étterem!


A rendeléskor megkötött elektronikus szerződés


Az www.tavacskapizzeria.hu-n keresztül történő rendelés során háromoldalú elektronikus szerződés jön létre a felhasználó (Megrendelő), az Üzemeltető és a kiszállítást lebonyolító Étterem, továbbiakban Felek között. A szerződés tárgya a Megrendelő által leadott ételmegrendelés.


A szerződés a Megrendelő által önként, a rendelési folyamat „Rendelés véglegesítése” lépésével jön létre. Az Üzemeltető és az Étterem közötti szerződés a háromoldalú szerződés előzménye, mely korábban megállapodási szerződésben megköttetett.


Az Üzemeltető által működtetett Étterem weboldala az Éhenhalok.hu ételrendelő portál aloldala.


A háromoldalú szerződésben foglalt jogok és kötelezettségek:


A Megrendelő részéről:


A Megrendelő a rendeléshez szükséges adatait az Üzemeltetővel és az Étteremmel a regisztráció, vagy rendelés során osztja meg. A rendelés során csak valós és hiteles adatokat adhat meg, a Felek rendelkezésére bocsátott információkért kizárólag a Megrendelő tartozik felelősséggel. A Megrendelő adatainak kezelése az Éhenhalok.hu Adatvédelmi elvei alapján történnek.


A Megrendelő rendelésének véglegesítésével az Üzemeltetőn keresztül megbízza az Éttermet, hogy készítse el és szállítsa ki a megrendelését, a megrendelésre vonatkozó részletek alapján, melyet a Megrendelő hagyott jóvá.


A Megrendelő az általa megrendelt tételeket köteles az Étteremtől átvenni, amennyiben a megrendelés az általa megrendelt módon került kézbesítésre. Megrendelés a rendelés véglegesítését követő 5 percen belül mondható le telefonos értesítésen keresztül, az elérhetőség az oldal alsó részén található. Amennyiben az Étterem nem a Megrendelő által megrendelt módon kézbesíti a megrendelést, a Megrendelő nem köteles azt átvenni, panasszal élhet.


A Megrendelő a megrendelt tételeket az Étteremnek a rendelése során megjelölt fizetőeszközzel köteles kifizetni.


Az Üzemeltető részéről:


Az Üzemeltető a Megrendelő által a regisztrációkor megosztott adatokat az Éhenhalok.hu Adatvédelmi elveiben rögzített módon kezeli. Rosszhiszemű rendelések esetén fenntartja a jogot, hogy IP cím alapján történő visszakereséssel felkutassa a Megrendelőt és személyes adatokkal való visszaélés miatt feljelentést tegyen.


Az Üzemeltető köteles a Megrendelő megrendelését 30 percen belül telefonon, vagy elektronikus úton továbbítani az Étteremnek, egyúttal a megrendelés kézbesítéséhez szükséges minden információt átadni neki.


A weboldalon keresztül leadott megrendelésekkel kapcsolatos panaszokat az Üzemeltető és az Étterem köteles kezelni. Az Üzemeltetőtől független panaszok esetén is segítséget nyújt az Üzemeltető annak érdekében, hogy a Megrendelő és az Étterem között fennálló vitás kérdés rendeződjön.


Az Étterem részéről


A Étterem árgaranciát vállal arra, hogy a weboldalon közzétett árai megegyeznek az általa üzemeltetett vendéglátóhely áraival. Köteles tehát a Megrendelőt a bárhol máshol közölt legalacsonyabb áron, a tőle telhető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.


A megrendeléseket az Üzemeltetőtől kapott rendelési adatoknak megfelelően, a weboldalon kérésére szereplő szállítási feltételeket betartva teljesíti. Az Étteremre visszavezethető hiányosságok esetén az Étterem beismeri hibáját, kárpótolja a Megrendelőt és megvédi az Üzemeltető jó hírét. A megrendelés kézbesítése során nem ösztönözheti a Megrendelőt arra, hogy a jövőbeni megrendeléseit az Üzemeltető szolgáltatásainak kihagyásával adja le.


Amennyiben az Étterem pillanatnyi kapacitása nem elegendő a Megrendelő kiszolgálására és előre láthatóan nem tudja teljesíteni a rendelést, azt köteles a Megrendelővel a teljesíthetetlen rendelés elfogadása előtt közölni.


Az Üzemeltető és az Étterem közötti együttműködés egyéb, Megrendelőre közvetlenül nem vonatkozó részleteiről külön megállapodás rendelkezik.


A szerződés tárgyát képező megrendelés részleteit az Üzemeltető eltárolja, vitás kérdésekben visszanézhetők.


Reklamáció


Az esetleges reklamációkat az Étterem telefonszámán, vagy email címén lehet közvetíteni, vagy az info [kukac] ehenhalok.hu e-mail címen. Bár a problémák megoldásának ideje azok forrásától függ, az ügyfélszolgálat mégis törekszik rá, hogy minél hamarabb el tudja hárítani a kellemetlenséget.


További szabályozások és információk az Éhenhalok.hu ÁSZF oldalán olvashatóÁltalános tájékoztató az Étterem weboldalról


Az Étterem weboldal üzemeltetője az Üzemeltető. Az Étterem az Éhenhalok.hu aloldala, ezért a webodal használatakor a felhasználóra az Éhenhalok.hu adatvédelmi elvei vonatkoznak. A weboldalon beérkező rendeléseket a weboldalon feltüntetett Étterem teljesíti, a Megrendelő a weboldalon keresztül az Éttermem számára ad megbízást ételházhozszállítási szolgáltatásra.


Adatkezelési tájékoztató


A weboldal szolgáltatásait mindenki ingyenesen veheti igénybe.


Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük, adatait ne legyen szükséges minden rendelés során megadnia, valamint elegendő és pontos információkkal segítsük a kiszállítást bonyolító partnereinket.


Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.


Az adatmegadás önkéntes, az adatok törlése vagy módosítása az info [kukac] ehenhalok.hu email címre érkező hiteles - a regisztrált e-mail címről érkező - kérelem esetén 5 munkanapon belül megtörténik.


További adatkezelési tájékoztatásról, adatok felhasználásáról és egyéb információkról az Éhenhalok.hu Adatkezelési tájékoztatójában nézhet utána.


Az Éhenhalok.hu hírlevél


Felhasználóink regisztrációkor megadott e-mail címükre hírlevelet kaphatnak, amennyiben arra a regisztráció vagy rendelés során feliratkoztak.


Adatvédelmi elveink megfelelnek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hatályos jogszabályainak.